Groei en rentabiliteit

Als het goed gaat met je bedrijf, hoeft dat niet te betekenen dat het goed gaat met je bedrijf.

In elk bedrijf staat groei en rentabiliteit centraal. Groei an sich is een fijn streven, maar kan ook verlies in visie, commitment, samenwerking, begrip en onderling contact met zich meebrengen. Wanneer je bedrijf uit balans is, uit zich dit vaak in ziekteverzuim.

Van luchtkasteel
naar fundament

Om de samenwerking in en met alle lagen van je organisatie optimaal te krijgen en houden, is investering in teams, boardroom en het individu belangrijk. Rentabiliteit wordt bereikt wanneer al het aanwezige talent gekoppeld kan worden aan de bedrijfsvisie en optimaal ingezet kan worden. Dat alles uiteraard in een fijn en respectvol bedrijfsklimaat.

Om deze situatie te bewerkstelligen, bied ik o.a. het volgende aan:

Omdat mijn werkwijze maatwerk is, is het fijn om allereerst te sparren om zodoende tot een plan te komen. Neem hieronder direct contact op om tijdens een kennismakingsgesprek bij jou op locatie te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Christa legt professioneel en zorgvuldig verbanden bloot die vanuit en door trauma's van eigen processen, familie en relatie lopen. Haar mix van coaching, therapie en spirituele ondersteuning heeft voor mij het onderscheid gemaakt.

Ben Veldhuizen, directeur VKS n.v.