Trajecten

Elk traject dat ik met een individuele cliënt of organisatie aan ga, is uniek en afgestemd op hun specifieke situatie.

Wij delen evenveel met anderen als dat wij uniek zijn. Daarom heb ik hieronder enkele veelvoorkomende trajecten beschreven om je een idee te geven wat je van een traject met mij kunt verwachten.

Individueel / Gelukkig en gezond leven en werken

Tijdens een individueel coachings- of therapietraject analyseer ik jouw persoonlijke situatie, jouw diepliggende behoeften en toekomstwensen. Samen maken we een plan waarmee je je inzichten kunt verankeren en een draai aan je leven kunt geven.

Relatie / Samen sterk

Vaak is een crisis in een relatie – privé of zakelijk – niets anders dan een signaal dat er iets niet goed zit. Uiteindelijk is communicatie en elkaar begrijpen de kern van een gezonde relatie.

je talent
en passies
leven

Organisatie / Groei en rentabiliteit

In elk bedrijf staat groei en rentabiliteit centraal. Groei an sich is een goed streven, maar kan ook juist verlies in visie, commitment, samenwerking, begrip en onderling contact met zich meebrengen.

Organisatie / Omgaan met ziekteverzuim

Om ziekteverzuim te voorkomen, en om in geval van ziekte een medewerker weer snel aan het werk te krijgen, kan ik voor je bedrijf hierin een belangrijke, preventieve rol vervullen.