Individueel

Dat je je niet 100% voelt, kan door van alles komen. Wat de oorzaak ook is, je gaat het tij keren.

Ben je niet tevreden over jezelf, je relatie(s) of je werk? Heb je fysieke of burn out-klachten? Vind je het lastig de juiste balans te vinden in je leven? Heb je het gevoel dat jij (of je bedrijf) stil staat, terwijl je juist wilt ontwikkelen? Trap je steeds weer in dezelfde valkuil? Ben je hoogsensitief en raak je snel overprikkelt?

op weg naar
je mooiste zelf

Het traject

Wat jouw situatie ook is: je gaat het tij keren. Je gaat keuzes maken die je eerder niet durfde te maken. Alles wat nodig is om je leven positief en constructief te leven.

Tijdens dit traject volgen we twee parallelle lijnen:

Enerzijds gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw situatie met behulp van verschillende methodieken en gesprekken. Door deze onderliggende analyse, dit dieperliggende proces, wordt wat je leert omgezet in een blijvende verandering.

Anderzijds ontwikkel je vaardigheden om in het nu te blijven functioneren. Het leven gaat immers door. Met oefeningen en handvatten help ik je met het acute van het leven om te gaan.

Commitment

Van jou als coachee verwacht ik commitment in zelfreflectie en het uitvoeren van oefeningen en opdrachten. Het is een life changing traject dat we alleen samen kunnen doen helpen slagen. Let's do this!

Waar de meeste mensen in gaan op de directe boodschap weet Christa steeds erg duidelijk datgene aan te kaarten wat er écht speelt. Door haar kritische vragen wordt er snel een start van een inzicht gecreëerd voor verdere zelfreflectie en groei.

Joshua Meulendijks, COO by Insonder B.V.